BiOBUDDi

‘Kinderen laten spelen met speelgoed dat het milieu niet aantast’. Bij BiOBUDDi geloven we dat het mogelijk is om plezier te maken met speelgoed dat niet schadelijk is voor het milieu. In juli 2017 zijn we gestart met het produceren van milieuvriendelijke bio based bouwstenen om de opwarming van de aarde tegen te gaan.

Volgens Steven van Bommel, oprichter van BiOBUDDi, wordt tot op heden het meeste speelgoed gemaakt van schaarse grondstoffen, zoals olie. ‘De schadelijke gassen die vrijkomen bij de productie van speelgoed op oliebasis kunnen wel 2 tot 7 keer het gewicht van het product bedragen en dragen daarmee bij aan het broeikaseffect’, legt hij uit. ‘De bouwstenen van BiOBUDDi worden echter geproduceerd van de resten van de suikerrietplant en zijn daarom duurzaam en milieuvriendelijk. Samen bouwen we aan een betere wereld en toekomst, dus: Start building a better tomorrow!’

BiOBUDDi is meer dan alleen een naam en een logo. Het staat voor een duurzaam en milieuvriendelijk merk dat educatief en veilig speelgoed produceert en verkoopt om kinderen urenlang speel- en bouwplezier te bieden.

Stay informed
via our newsletter